Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniil Kvyat

Boze Kvyat: "Interesseert me niet wat de McLaren-jongens te zeggen hebben"

Voor Daniil Kvyat liep de Chinese Grand Prix uit op een deceptie. In de eerste ronde raakte hij de beide McLaren's, wat hem een drive through penalty opleverde, tot groot ongenoegen van de Rus.

Kvyat China
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Daniil Kvyat caramboleerde in de eerste ronde van de Grand Prix van China met beide McLaren-coureurs. De Toro Rosso-coureur werd op het achterwiel geraakt door Carlos Sainz, waarna hij ook de McLaren van Lando Norris raakte. Volgens de wedstrijdleiding was de Russische coureur de schuldige, maar zelf denkt hij daar anders over.

"Het was een typische 'eerste ronde sandwich', waarbij ik geen intentie had om iemand te raken. Ik begrijp dan ook niet waarom ik bestraft werd. En zeker met de hardste straf die uitgedeeld kan worden. Daarover ga ik nog met de stewards praten achter gesloten deuren", laat de Toro Rosso-coureur in gesprek met Ziggo Sport weten.

Interesse om nog eens van gedachten te wisselen met de McLaren-coureurs over het incident heeft Kvyat totaal niet. "Ik heb niet met ze gesproken en het interesseert me niet wat ze zeggen. Ik heb mijn eigen standpunt en dat is het enige dat telt."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"