Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Breaking: Perez keihard bestraft na GP Canada

Sergio Perez heeft een fikse straf gekregen na de Grand Prix van Canada. De Mexicaan crashte in bocht zes, reed met een onveilige auto naar de pitstraat en krijgt een gridstraf van drie plaatsen voor de Grand Prix van Spanje.

Perez rain race Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het rampweekend van Sergio Perez in Canada is nog een stukje erger geworden. De Mexicaan werd in Q1 uitgeschakeld en zag zijn onzichtbare race vervroegd ten einde komen door een crash. Perez raakte in bocht zes de controle over zijn RB20 kwijt, beschadigde zijn achtervleugel en moest zijn auto in de garage parkeren.

De stewards hebben na afloop echter geoordeeld dat Perez dat laatste niet had mogen doen. Hij is met een onveilige auto teruggekeerd op de baan en verloor op weg naar de pits heel wat carbon. Wat volgt is een fikse straf. Red Bull moet een boete van 25.000 euro betalen en Perez krijgt tot overmaat van ramp een gridstraf van drie plaatsen voor de Grand Prix van Spanje. 

Bekijk hieronder het moment!

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Spanje. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Spanje Data tonen aan: Verstappen en Red Bull moeten één belangrijk punt verbeteren