Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Broers Coronel overnachten in woestijn na technische problemen

Tom Coronel verklapte eerder aan Racingnews365 dat hij en zijn broer nog één keer wilde vlammen tijdens deze bijzonder loodzware Dakar Rally, maar tijdens de zesde etappe kreeg de tweeling met problemen te maken.

Technische problemen met 'the beast' zorgden ervoor dat de broers Coronel veel tijdverlies hebben opgelopen in de zesde etappe. Al in het eerste deel van de etappe ging het mis en kwam hun bolide tot stilstand. De problemen waren dermate groot dat de racende tweeling uren moest wachten op assistentie van de servicetruck. Uiteindelijk bereikte het duo het eerste waypoint met een achterstand van ruim zesenhalf uur. Door het invallen van de nacht zat er niets anders op dan te overnachten in de duinen en vervolgen Tim en Tom hun weg zo snel als mogelijk weer. Daarbij is het zeer waarschijnlijk dat ze grote delen van de proef via een alternatieve route rijden, om op tijd het bivak te halen voor de start van de etappe van vandaag.

1084698422819672065

Neutral section special stage 6 ☑️ Some work to do before we’ll continue the neutral section and the 2nd part of this special stage. Keep you posted! #dakar2019 pic.twitter.com/tQjsn9Ed6l — Tom Coronel (@TomCoronel) 14 januari 2019

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'