Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Brundle: 'Uitblijven straf voor Verstappen grote verrassing in F1-paddock'

Voormalig F1-coureur en mediapersoonlijkheid Martin Brundle is van mening dat Max Verstappen in Singapore een straf had moeten ontvangen voor het hinderen van Yuki Tsunoda in de kwalificatie. Volgens hem waren velen in de paddock verrast met het feit dat de uitkomst anders was.

Liam-Lawson-Sergio-Perez-SingaporeGP-RacingNews365
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Martin Brundle schrijft na afloop van iedere Grand Prix een column voor het Britse Sky Sports. Deze week staat de race in Singapore centraal. De voormalig F1-coureur brengt één opvallende gebeurtenis aan het licht: het feit dat Max Verstappen 'slechts' een reprimande kreeg voor het hinderen van Yuki Tsunoda in de kwalificatie. De Brit kan zich niet vinden in de beslissing van de FIA en de manier waarop Red Bull en zusterteam AlphaTauri te werk gaan.

"Het was voor velen in de paddock een verrassing dat Max Verstappen geen straf ontving voor in de weg rijden van Yuki Tsunoda in de kwalificatie. Dat vooral gezien de andere straffen die dit seizoen zijn uitgedeeld."

Brundle vervolgt: "Het feit dat het team van Tsunoda, AlphaTauri, geen vertegenwoordig stuurde naar de stewards, was voor mij een sportieve teleurstelling - ook al is AlphaTauri het juniorteam van Red Bull."

Ook interessant:

Verstappen en Red Bul zullen direct hard terugslaan

Is de Red Bull-dominantie ten einde na de Grand Prix van Singapore? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk denken dat het team volgend weekend in Japan er gewoon weer bijzit. Beluister hieronder een gloednieuwe aflevering van de RN365 F1-podcast!

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Singapore 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live reacties na eerste pole Verstappen in Miami