Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

De la Rosa: “Geweldige vondst van Mercedes!”

Nog niet iedereen is ervan overtuigd dat de Mercedes-truc de Formule 1 iets goeds zal brengen, maar voormalig Formule 1-coureur Pedro de la Rosa smult ervan. Hij neemt zijn hoed af voor de creativiteit van de Mercedes-techneuten.

Hamilton Barcelona dag 2
Interview
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

In gesprek met RacingNews365 steekt Pedro de la Rosa, de voormalig teamgenoot van Jos Verstappen bij Arrows, zijn bewondering voor Mercedes niet onder stoelen en banken: "Ik heb videobeelden gezien van het systeem van Mercedes en ik vind het erg slim bedacht van ze. Het is een geweldige vondst van de engineers die iedereen verrast."

De Spanjaard looft de creativiteit, maar ook het lef van de Duitse constructeur: "Alle teams zitten vol met geweldige ideeën, maar de uitdaging is om ze ook nog eens succesvol tot uitvoering te brengen. Ik weet nog niet hoe dit systeem werkt, maar het lijkt erop dat Mercedes de andere teams te snel af is. Creativiteit, dat is waar het om draait in de Formule 1 en daarom ben ik er erg van onder de indruk."

De la Rosa heeft echter ook zijn bedenkingen bij het systeem: "Het complexe van dit systeem is hoe snel je weet terug kunt grijpen naar de origine setting van de auto, zonder dat dat meteen de hele balans van de auto beïnvloedt."

Met medewerking van Aaron Deckers.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Interviews RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf