Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Nyck de Vries

De Vries reageert op winnen kort geding

Nyck de Vries won het kort geding dat vastgoedmiljonair Jeroen Schothorst tegen hem aanspande. Nyck de Vries reageerde schriftelijk op die kleine opsteker. Een tweede kwestie wordt later nog in behandeling genomen.

De Vries Monza
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het kort geding dat Jeroen Schothorst aanspande tegen De Vries om inzage te krijgen in zijn contracten, hetgeen hij probeerde af te dwingen omdat hij vermoedde dat de coureur daar niet altijd transparant over was, verloor Schothorst. De Vries werd in het gelijk gesteld en hij heeft volgens de rechter altijd aan zijn betalingsverplichtingen voldaan.

Het is een eerste opsteker, want later volgt nog een bodemprocedure, waarbij men na zal gaan of Nyck de Vries in 2022 volgens de letter van de leningsovereenkomst met Jeroen Schothorst F1-coureur was of niet. Immers, als De Vries het tot de F1 zou schoppen, zou Schothorst 50% van alle F1-inkomsten uit de toekomst van De Vries opstrijken. Die deal liep vorig jaar ten einde. Grote vraag was echter of hij De Vries zich met zijn eenmalige invalbeurt nu F1-coureur was geweest, of toch vooral een reservecoureur.

De Vries reageert tegenover Viaplay als volgt: "Ik ben al mijn verplichtingen uit zoals vermeld in de leningsovereenkomst naar Investrand toe nagekomen en heb hem altijd alle informatie verstrekt waarop hij op basis van de leningsovereenkomst recht had.
Hopelijk gaat de wind nu liggen, zodat ik me kan concentreren op de voorbereiding van het Formule 1 seizoen."

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Nyck de Vries

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Wie o wie? Marko wijst Verstappens grootste concurrent aan voor GP Australië