Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Michael Schumacher

Ecclestone: "Michael Schumacher zal antwoord geven op alle vragen"

De exacte gezondheidstoestand van Michael Schumacher is nog altijd een groot geheim voor zijn fans. Los van een clubje intimi weet niemand exact hoe het de zevenvoudig wereldkampioen vergaat. In aanloop naar de premiere van de documentaire over Schumachers leven, deed de trailer hiervan stof opwaaien.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Michael Schumacher is sinds zijn ski-ongeval in december 2013 nooit meer in de openbaarheid verschenen. Over zijn gezondheidstoestand worden nauwelijks updates gegeven, vaak tot frustratie van zijn fans. De uitspraken van voormalig Formule 1-baas Bernie Ecclestone in de trailer van de documentaire 'Schumacher' doen stof opwaaien. "Hij is op dit moment niet bij ons, maar als hij beter wordt zal hij antwoord geven op alle vragen."

In de trailer zijn teven Schumacher vrouw Corinna en zijn 74-jarige vader Rolf te horen. "Hij wist als kind al wat hij wilde en daar heeft hij altijd hard voor gewerkt." Vrouw Corina voegt hieraan de bemoedigende woorden toe: "Michael is een vechter en hij zal nooit opgeven."

De afgelopen jaren stond de carrière van Michael Schumacher diverse malen centraal, waaronder in het tijdelijke museum in Keulen en in de app die door de familie werd gelanceerd begin dit jaar. De documentaire is dan ook een logisch vervolg hierop, waarbij onduidelijk is of er meer informatie komt omtrent de gezondheidstoestand van de recordkampioen.

6 reacties

    Breaking Verstappen blij na geslaagde eerste testdag