Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

F1 deelt statement over onderzoek naar Horner

F1 heeft een statement uitgevaardigd over het onderzoek naar Red Bull-teambaas Christian Horner.

De F1 heeft zondagavond een verklaring vrijgegeven waarin wordt bevestigd dat ze 'kennis hebben genomen' van het lopende onderzoek naar Red Bull-teambaas Christian Horner.

Horner wordt momenteel onderzocht nadat een vrouwelijk lid van het team een klacht tegen hem indiende wegens ongepast gedrag. Desondanks blijft hij aan het hoofd van het F1-team staan en was hij onlangs aanwezig bij de launch van de 2024-auto.

Hij heeft alle beschuldigingen ontkend en benadrukt dat het lopende onderzoek geen invloed heeft gehad op de voorbereidingen van het team voor het komende seizoen.

F1 heeft goede hoop dat het onderzoek zo snel mogelijk wordt afgerond, maar de sport houdt vast aan het gegeven dat ze geen commentaar kunnen geven op de zaak.

De verklaring van de F1 luidt dan ook als volgt: "We hebben meegekregen dat Red Bull een onafhankelijk onderzoek heeft ingesteld naar de interne beschuldigingen bij Red Bull Racing. We hopen dat de zaak zo snel mogelijk zal worden opgehelderd, na een eerlijk en grondig proces en we geven op dit moment geen verder commentaar."

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden