Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Tom Coronel

F1 lonkte voor Coronel: "Het scheelde 1,5 miljoen euro"

Tom Coronel is op 49-jarige leeftijd nog altijd autocoureur. De immer uitgesproken F1-analist weet van geen ophouden en eindigde onlangs nog tweemaal op het podium in de TCR-series op het F1-circuit van Monza. Daar sprak RacingNews365 met Coronel over zijn passie voor het racen, een net misgelopen carrière in de Formule 1 en zijn toekomstplannen.

Het had weinig gescheeld of Tom Coronel had in de Formule 1 gereden bij het F1-team van Arrows. Uiteindelijk was het echter niet Coronel, maar Jos Verstappen die furore maakte in de oranje gekleurde F1-bolide van Arrows. Daarmee eindigde het F1-avontuur van Coronel die in de jaren voor zijn testdebuut in de Formule 1 indruk had gemaakt in de Duitse en Japanse Formule 3. In Japan beleefde de Nederlander een geweldige tijd door in 1999 het Formule Nippon-kampioenschap op zijn naam te schrijven.

Die klasse gold in die jaren als het meest prestigieuze kampioenschap van Japan, waardoor Coronel nog altijd een grote schare fans heeft in het land van de rijzende zon. In een exclusief interview met RacingNews365 blikte Coronel nog eens terug op de tijd dat hij dichtbij een zitje in de Formule 1 was.

Bekijk de hele video hieronder. Laat ons in de comments weten wat je er van vond. Mocht je vragen hebben over andere onderwerpen in de Formule 1, laat het dan ons ook weten.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Reacties na knotsgekke GP Australië