Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

F1-team Alfa Romeo voert naamswijziging door

Een kleine verandering voor het Formule 1-team van Alfa Romeo in 2022. De renstal zal hun naam wijzigen, al verandert er niet vrij veel.

Het Formule 1-team van Alfa Romeo staat officieel bekend als Alfa Romeo Racing ORLEN. Vanaf 2022 zal het team een kleine wijziging hebben in de naam. Naamsponsor ORLEN blijft, maar het team staat voor het komende seizoen ingeschreven als het 'Alfa Romeo F1 Team ORLEN'. "Een nieuw tijdperk, een nieuwe naam: Alfa Romeo F1 Team ORLEN is klaar voor 2022", laat het team weten middels haar sociale mediakanalen. Een subtiele verandering voor het team van Valtteri Bottas en Guanyu Zhou. "Het toevoegen van 'F1 Team' aan de naam is een ereteken voor het team: het laat de deelname aan een van de meest exclusieve clubs in de wereld zien, een van de tien teams in de wereld die deze prestigieuze titel dragen", aldus een woordvoerder van Alfa Romeo.

1484164317176119299

New era, new name: Alfa Romeo F1 Team ORLEN is ready for 2022 pic.twitter.com/jC7P4P18X8 — Alfa Romeo F1 Team ORLEN (@alfaromeoorlen) January 20, 2022

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'