Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Ferrari opent unieke arena in Abu Dhabi

Een walhalla voor alle e-racers! In Abu Dhabi heeft Ferrari werelds eerste Ferrari Esports Arena geopend.

Leclerc Qualifying Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Je moet er wel wat voor over hebben, want Abu Dhabi ligt niet bepaald om de hoek. Maar ben je er een keer, bijvoorbeeld om de slotrace van het F1-seizoen 2024 bij te wonen, dan moet je er zeker een keer een bezoekje brengen: De Ferrari Esports Arena.

Het is onderdeel van het Ferrari World-park In Abu Dhabi en de nieuwste blikvanger van het attractiepark. Het is een hypermoderne attractie en biedt unieke race-ervaringen. Er zijn drie Formule 1-simulators voor virtuele races op negen officiële circuits, waaronder Monza, Imola, Silverstone en Yas Marina. Elke maand introduceert de Esports Arena een nieuw circuit, met nieuwe uitdagingen en ervaringen. Ook zijn er twintig Gran Turismo-rij-simulators, waarvan veertien voor volwassenen en zes voor jongere bezoekers.

“Deze state-of-the-art faciliteit is ontworpen om bezoekers onder te dompelen in de opwindende wereld van virtueel racen als nooit tevoren”, zegt Faisal Al Nuaimi, general manager van Ferrari World Yas Island. “Ons doel is om voortdurend het aanbod van het park te verbeteren, tegemoet te komen aan verschillende voorkeuren en ervoor te zorgen dat er altijd iets nieuws te beleven is in 's werelds toonaangevende themapark.”

Ook interessant:

Verstappen brengt Mercedes iets wat het jaren heeft gemist

Toto Wolff claimde vorige week dat Mercedes de jacht op Max Verstappen heeft gestaakt. Hoe serieus moeten we die woorden nemen? Of is het vooral om iets van rust terug te brengen binnen het team en de coureurs vertrouwen te schenken?

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
RN365 Podcast Verstappen brengt Mercedes iets wat het jaren heeft gemist