Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ferrari-teambaas haalt uit na 'fake news'

Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene is niet te spreken over de 'indianenverhalen' die door sommige media werden gepubliceerd omtrent de toekomst van Mattia Binotto. De technisch directeur zou niet door een deur kunnen met zijn teambaas en weg willen.

Al het gehele seizoen zijn er geruchten omtrent diverse kopstukken bij Ferrari. Het hoofd van teambaas Maurizio Arrivabene zou op het hakblok liggen, maar vooralsnog wordt hij niet persoonlijk verantwoordelijk gehouden voor het mislopen van de wereldtitel.

Technisch directeur Mattia Binotto zou volgens diverse media een moeizame relatie hebben met Arrivabene en Ferrari willen verlaten. De geruchten daarover staken de afgelopen dagen de kop op, tot groot ongenoegen van Arrivabene. "Ik wil graag duidelijk maken dat alle geruchten omtrent Binotto fake news zijn. Ze zijn gecreëerd om het team bewust te ontwrichten. Ik ga niet in op deze valse verhalen", laat de Ferrari-teambaas weten. "Gedurende het seizoen waren er veel pogingen om onze organisatie in diskrediet te brengen, met verhalen over onze coureurs, technici of mijn positie."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'