© Ferrari F1

Nieuwsoverzicht

Ferrari-teambaas haalt uit na 'fake news'

05 nov. 2018 08:01 Ruud Dimmers 2 reacties
Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene is niet te spreken over de 'indianenverhalen' die door sommige media werden gepubliceerd omtrent de toekomst van Mattia Binotto. De technisch directeur zou niet door een deur kunnen met zijn teambaas en weg willen.

Al het gehele seizoen zijn er geruchten omtrent diverse kopstukken bij Ferrari. Het hoofd van teambaas Maurizio Arrivabene zou op het hakblok liggen, maar vooralsnog wordt hij niet persoonlijk verantwoordelijk gehouden voor het mislopen van de wereldtitel.

Technisch directeur Mattia Binotto zou volgens diverse media een moeizame relatie hebben met Arrivabene en Ferrari willen verlaten. De geruchten daarover staken de afgelopen dagen de kop op, tot groot ongenoegen van Arrivabene.

"Ik wil graag duidelijk maken dat alle geruchten omtrent Binotto fake news zijn. Ze zijn gecreëerd om het team bewust te ontwrichten. Ik ga niet in op deze valse verhalen", laat de Ferrari-teambaas weten.

"Gedurende het seizoen waren er veel pogingen om onze organisatie in diskrediet te brengen, met verhalen over onze coureurs, technici of mijn positie."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen