Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Formule 1 Grand Prix van Australië op TV

Bekijk de Grand Prix van Australië live op TV! Deze zal van start gaan op zondag 2 april 2023 om 07:00 uur Nederlandse tijd! Uiteraard is deze Grand Prix live te volgen via RacingNews365.nl, maar er is ook de mogelijkheid om de wedstrijd live op TV te volgen.

Tijden GP Australie © Getty Images/Red Bull Contentpool

De vorige jaren was de Formule 1 steevast gratis te zien voor alle Ziggo klanten op het open sportnet. Net als in 2022 is dat in 2023 niet meer het geval. Ziggo Sport is namelijk de uitzendrechten kwijtgeraakt aan de zender Viaplay van de Scandinavische partij NENT.

Zij gaan met grote namen als David Coulthard, Tom Kristensen en Mika Hakkinen verslag doen vanaf de circuits, terwijl in de studio in Nederland namen als Giedo van der Garde, Christijan Albers en Tom Coronel aan zullen schuiven.

Formule 1 Grand Prix van Australië live

Mocht u niet in de gelegenheid zijn de TV aan te zetten, dan is een goed alternatief het liveblog van RacingNews365. Zo bent u altijd op de hoogte, zelfs als u niet voor de TV zit!

Het seizoen 2023 telt 23 wedstrijden en het seizoen loopt van midden maart tot midden november. Benieuwd welke wedstrijden er nog volgen? Bekijk hier op onze Formule 1-kalender 2023! Daarnaast kunt u per wedstrijd bekijken welke zenders de wedstrijd uitzenden op onze speciale Formule 1 op tv-pagina.

Hieronder vindt u alle sessies inclusief de aanvangstijden (Nederlandse tijd) voor deze Grand Prix, zodat u niets hoeft te missen!

Tijdschema GP Australië

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training vrijdag 31 maart -
Tweede vrije training vrijdag 31 maart -
Derde vrije training zaterdag 1 april -
Kwalificatie zaterdag 1 april -
Race zondag 2 april -

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Silly Season Red Bull in gesprek met Sainz over F1-contract