Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan

Formule 1 Grand Prix van Nederland op TV

Bekijk de Grand Prix van Nederland live op TV! Deze zal van start gaan op zondag 4 september 2022 om 15:00 uur! Uiteraard is deze Grand Prix live te volgen via Racingnews365.nl, maar er is ook de mogelijkheid om de wedstrijd live op TV te volgen.

Circuit Zandvoort Max Verstappen © Getty Images/Red Bull Content Pool

De vorige jaren was de Formule 1 steevast gratis te zien voor alle Ziggo klanten op het open sportnet. In 2022 is dat niet meer het geval. Ziggo Sport is namelijk de uitzendrechten kwijtgeraakt aan de zender Viaplay van de Scandinavische partij NENT.

Zij gaan met grote namen als David Coulthard, Tom Kristensen en Mika Hakkinen verslag doen vanaf de circuits, terwijl in de studio in Nederland namen als Giedo van der Garde, Christijan Albers, Ho Pin Tung en Tom Coronel aan zullen schuiven. Tijdens het Grand Prix-weekend in Nederland zal Viaplay ongetwijfeld groots uitpakken en vanaf het circuit verslag doen en de hele studio naar de paddock verhuizen.

De NOS doet ook live verslag van de Nederlandse Grand Prix. Dat is afgesproken toen Viaplay de Formule 1-rechten overnam.

Dit jaar zendt het Duitse RTL vier Formule 1-weekenden gratis uit, maar dan komt er wel reclame tussendoor. Deze Grand Prix staat wel op die lijst. Het raceweekend in ons eigen land kan dus behalve op Viaplay en via de NOS ook via het Duitse open net worden gekeken.

Formule 1 Grand Prix van Nederland live

Mocht u niet in de gelegenheid zijn de TV aan te zetten, dan is een goed alternatief het liveblog van RacingNews365. Zo bent u altijd op de hoogte, zelfs als u niet voor de TV zit!

Het seizoen 2022 telt 23 wedstrijden en het seizoen loopt van midden maart tot midden november. Benieuwd welke wedstrijden er nog volgen? Bekijk hier op onze Formule 1-kalender 2022! Daarnaast kunt u per wedstrijd bekijken welke zenders de wedstrijd uitzenden op onze speciale Formule 1 op tv-pagina.

Hieronder vindt u alle sessies inclusief de aanvangstijden (Nederlandse tijd) voor deze Grand Prix, zodat u niets hoeft te missen!

Tijdschema GP Nederland

Viaplay
Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training vrijdag 2 september -
Tweede vrije training vrijdag 2 september -
Derde vrije training zaterdag 3 september -
Kwalificatie zaterdag 3 september -
Race zondag 4 september -

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!
Viaplay
x
Tijdschema Afwijkend tijdschema Formule 1 GP Singapore 2022