Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

F1 Grand Prix van Oostenrijk op TV

Bekijk de F1 Grand Prix van Oostenrijk 2023 live op TV! Hieronder vind je een overzicht waar je de Grand Prix van Oostenrijk live kan kijken.

F1 Oostenrijk GP 2024 | Red Bull ring | Datum en tijden © Getty Images/Red Bull Contentpool

Waar kan ik de F1 van Oostenrijk live op TV kijken?

De F1 Grand Prix van Oostenrijk op de Red Bull Ring is live te zien via Viaplay. Ook kan je de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk live kijken via F1 TV pro. Voor alle opties bekijk je de F1 op TV pagina.

F1 tijden: GP van Oostenrijk

In onderstaand schema vind je alle F1 tijden van het Grand Prix weekend in Oostenrijk. Het schema wijkt iets af van een gemiddeld F1 schema, dit in verband met de sprintrace die zal plaatsvinden op zaterdag 1 juli.

Tijdschema GP Oostenrijk

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training vrijdag 30 juni -
Kwalificatie vrijdag 30 juni -
Sprint shootout zaterdag 1 juli -
Sprintrace zaterdag 1 juli -
Race zondag 2 juli -

Wie wordt de winnaar van de Grand Prix van Oostenrijk in 2023?

Vorig seizoen won Charles Leclerc in zijn Ferrari de Grand Prix van Oostenrijk, terwijl Max Verstappen vertrok van pole positie. Helaas had Max problemen met zijn bandenslijtage en grip, waardoor de Monegask hem wist in te halen. Carlos Sainz lag op koers voor de derde positie, maar zette helaas toch een DNF achter zijn naam door motorproblemen. Hierdoor was Lewis Hamilton op de derde trede van het podium te zien was.

Kan Max Verstappen dit jaar zijn (Nederlandse) fans verblijden met de eerste plek en zal de Red Bull Ring weer oranje kleuren? Of is er toch een andere coureur die de overwinning gaat binnenhalen? Je ziet het live bij de Grand Prix van Oostenrijk op 2 juli om 15:00 uur. Alle F1 uitslagen vind je hier.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training