Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Gasly heeft geen behoefte aan gesprek met Grosjean na crash

Pierre Gasly heeft geen behoefte aan een gesprek met Romain Grosjean na hun gezamenlijke crash in Spanje. Volgens de Fransman valt er niets te zeggen.

Romain Grosjean ging in de derde bocht van de Grand Prix achterstevoren, en in een poging niet teveel tijd te verliezen hield hij het gaspedaal vol ingedrukt. Daarbij kwam hij terug op de ideale lijn, waar hij zowel Nico Hülkenberg als Pierre Gasly ramde. Voor laatstgenoemde is de kous echter al af zonder dat hij het nodig vindt om Grosjean over het incident te spreken. "Hij heeft mij niet opgezocht en ik heb hem niet opgezocht, maar in mijn ogen valt er niet zoveel over te zeggen. Het is nu eenmaal gebeurd."

Over of Grosjean iets te verwijten valt, houdt Gasly zich aardig op de vlakte: "Ik heb niet alles gezien, behalve dat hij achterstevoren gezien. Voor ik het wist was hij terug op de ideale lijn, waar hij botste met mij en Nico." "Ik weet niet of hij iets anders had kunnen doen om het te voorkomen. Misschien had hij kunnen remmen en was de uitkomst dan anders geweest, maar dat weten we niet. Wel weet ik dat dit nog veel erger af had kunnen lopen."

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'