Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Gevatte Albon dolt Alpine en Piastri na eigen bekendmaking

Alexander Albon nam na zijn aankondiging bij Williams voor 2023 de gelegenheid te baat om flink de draak steken met de soap rond Alpine en Oscar Piastri.

Albon Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPB

Alexander Albon reageerde zeer, zéér gevat op de bekendmaking van Williams dat hij ook in 2023 voor het team zal uitkomen. Hij kopieerde het statement van Oscar Piastri, die op dinsdag aangaf NIET voor Alpine te rijden, bijna één op één, met dat verschil dat hij het dus wel eens is met zijn team.

Hieronder het Instagram-statement van Alexander Albon, met daar weer onder de eerdere tweet van Piastri: zoek de verschillen. Oscar Piastri zelfde reageerde direct sportief op de grap van Albon, zoals je ziet helemaal onderaan deze pagina: "Congrats, well played."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Oscar Piastri

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

9 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe trainer Verstappen Bekende naam komt over van grote concurrent