Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Red Bull Racing

"Geweldig hoe Verstappen op zo'n jonge leeftijd al zijn team aanstuurt"

Max Verstappen is ontegenzeggelijk één van de grootste Nederlandse topsporters van dit moment. Zijn prestaties vallen op, ook onder Nederlandse oud-topsporters. Zwemmer Pieter van den Hoogenband is diep onder de indruk van wat Verstappen laat zien.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Meervoudig Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband was in de Verenigde Staten te gast bij Red Bull Racing een kon zo van dichtbij meemaken hoe Max Verstappen zich binnen het team beweegt. Van de Hoogenband was zeer onder de indruk van wat hij meekreeg van de jonge Red Bull-coureur, maar zeker ook van het team om hem heen.

"Ik vond het fascinerend om te zien hoe hij op zo'n jonge leeftijd zijn team aanstuurt. Hij heeft alles volledig onder controle en als voormalig topsporter kan ik daar alleen maar van genieten", aldus de voormalig topzwemmer in gesprek met De Telegraaf.

"Maar Max heeft net als ik dat ooit had ook een geweldig team om zich heen, en dat moet ook wel om tot goede prestaties te komen. Het publiek ziet voornamelijk de persoon Max Verstappen, maar met zijn allen leveren ze echt een teamprestaties", vervolgt van den Hoogenband, die vol ontzag kijkt naar hoeveel fans Verstappen erop na houdt.

"In de Ziggo Dome zaten laatst 10.000 fans bij elkaar om naar Max te kijken. Het is bijzonder als je dat als sportman voor elkaar krijgt. Aan de vooravond van Sinterklaas zullen bovendien veel kinderen Max Verstappen-gerelateerde spullen op hun verlanglijstjes zetten. Mensen hebben door hoe speciaal het is wat Max laat zien. Gelukkig maar."

Beluister hieronder de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365, waarin autocoureurs Tim en Tom Coronel vooruitblikken op de Grand Prix van Brazilië met gastheer Jeroen van Inkel.

1 reactie

    Interview Coronel: "Verstappen gaf daar het hele veld rijles"