Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton geeft Mercedes en concurrentie advies in strijd met Red Bull

Wachten totdat er de komende zeven races een kans de kant van Mercedes op komt? Dat zou natuurlijk leuk zijn, maar Lewis Hamilton ziet liever dat iedereen op het veld een stap maakt, om zo dichter bij de Oostenrijkse renstal te komen.

Hamilton Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Red Bull maakt met Max Verstappen een dominantie periode mee, waar Lewis Hamilton en Mercedes tot nu toe alleen maar vanaf de zijlijn naar hebben kunnen toekijken. Alleen in Singapore kwamen Verstappen en co er niet aan te pas ten opzichte van Hamilton en teamgenoot George Russell.

Ondanks dat het gat van Red Bull ten opzichte van de rest van het veld groter is dan ooit, kan er nog van alles gebeuren de komende zeven races. Zo zou Red Bull bijvoorbeeld nog fouten kunnen maken. Is het mogelijk dat dit de resterende zeven races een keer gaat gebeuren?

Maar dit is niet waar de zevenvoudig wereldkampioen de focus op wil leggen. "Ik kijk daar niet graag naar", legt de Brit uit aan de aanwezige media, waaronder RacingNews365. "Eerder kreeg ik de vraag of ik liever Max weg zou willen hebben of Adrian Newey, of iets in die richting. En ik had zoiets van: geen van beide. Ik denk dat we er een schepje bovenop moeten doen en beter werk moeten verrichten. "

De Brit is alleen maar positief over Red Bull, en is van mening dat het aan de rest is om dit te evenaren. "Zij (Red Bull, red.) hebben uitzonderlijk werk geleverd en je kunt ze niet berispen voor het geweldige werk dat ze collectief doen en hebben gedaan. Ik zou graag het niveau van ons allemaal (de rest, red.) zien stijgen."

Toch ziet hij nog wel de mogelijkheid om goede resultaten te boeken de resterende races. "Er is zeker veel kans in de volgende races. Dus we moeten zeker weten dat we voorbereid zijn om er te staan mocht er iets onze kant op komen. daar hopen we op", zo sluit de zevenvoudig wereldkampioen af.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Singapore 2023 RN365 Nieuwsdossier

21 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview F1-teams komen massaal met statement na onderzoek naar Wolff