Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton maakt diepe buiging voor Vettel: "Hoop dat hij F1-collega's inspireert"

Lewis Hamilton is diep onder de indruk van Sebastian Vettel en zijn initiatieven met het oog op een beter milieu. Hij hoopt dat hij andere F1-coureurs op die manier inspireert.

Vettel Hamilton Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Sebastian Vettel was vorig weekend aanwezig bij de Formule 1 Grand Prix van Japan, waar hij een paar bijenhotels plaatste aan de binnenkant bij bocht twee van het circuit van Suzuka. De meeste coureurs waren bij dat moment aanwezig en Vettel sprak hen toe. Het komt hem op alle lof en bewondering van Lewis Hamilton te staan.

"Het is natuurlijk geweldig om Seb hier dit weekend weer in ons midden te hebben. Hij vertelde ons allemaal over zijn plannen. Het is prachtig om te zien dat hij zijn roeping heeft gevonden. Ik ken niemand anders in de geschiedenis van deze sport die zo uitgesproken is en compassie toont voor de wereld buiten deze bubbel als hij. Het is mooi om te zien dat hij dit platform daarvoor gebruikt."

Heeft het effect wat Vettel doet? Hamilton hoopt het van harte: "Ik hoop altijd dat met wat hij doet anderen inspireert om ook iets te doen met wat hen aan het hart gaat. We moeten elkaar ziet te vinden in het uitdragen van positieve ideeën, om liefde en compassie te verspreiden en om aandacht te vragen voor de vele problemen die er zijn."

Biodiversiteit en het milieu is iets dat ook de aandacht van Hamilton geniet: "Er zijn miljoenen problemen die aangepakt dienen te worden, maar biodiversiteit is zeker belangrijk. Om Vettel hier op deze manier aandacht te zien vragen voor de bijen is geweldig. Het vestigt aandacht op het feit dat bijen nu eenmaal heel belangrijk zijn binnen ons ecosysteem."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

5 reacties

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"