Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton reageert enthousiast op uitdaging Marquez: "Let's go!"

Lewis Hamilton neemt het graag op de motor op tegen MotoGP-wereldkampioen Marc Marquez, die hem eerder uitdaagde voor een duel.

Marc Marquez, vijfvoudig wereldkampioen in de MotoGP-klasse, liet eerder deze week weten dat hij het zowel op een motor als in een Formule 1-auto graag een keer op zou willen nemen tegen Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton . Het heeft niet lang geduurd voordat de Mercedes-coureur heeft gereageerd op de oproep van de Spanjaard. De Brit raakt de laatste jaren steeds meer geïnteresseerd in motorrijden. Vorig jaar maakte hij zelfs zijn Superbike-testdebuut met het team van Yamaha, waar hij destijds zichtbaar van genoot. Hamilton zou dan ook maar al te graag een keer samen met Marquez de baan op gaan, zo laat hij weten op Instagram. "Let's go bro!", zo laat Hamilton meteen weten enthousiast te zijn over het idee. "Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en samen een tocht op de motor te maken."

1166321301834932224

So Mr @LewisHamilton we hear you're up for a bit of a challenge? 😏 pic.twitter.com/kIxyOr9fJl — Repsol Honda Team (@HRC_MotoGP) August 27, 2019

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden