Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Miami 2024

Hoe laat begint de F1 GP Miami 2024?

Op zondag 5 mei 2024, om 22:00 uur Nederlandse tijd, gaat de Grand Prix van Miami van start. Bekijk in dit artikel hoe laat de vrije training, sprintkwalificatie, sprintrace, kwalificatie en race zullen beginnen tijdens dit weekend in Miami.

Dit is hoe laat de F1 GP van Miami 2024 begint

Dit jaar zijn er wederom drie GP's in Amerika en vind de eerste editie plaats in Miami. Voor het eerst zal Miami een sprintweekend vormen, waardoor coureurs slechts één training zullen rijden gedurende het weekend. Daarnaast is thuisheld Logan Sargeant uiteraard gebrand om zichzelf te laten zien tijdens de race. Vorig jaar waren de Red Bull coureurs zeer dominant op dit circuit dat bekend staat om de lange rechte stukken. Wie zal er dit jaar zegevieren?

Alle starttijden van het GP-weekend in Miami

Het GP-weekend in Miami vindt plaats van vrijdag 3 mei tot en met zondag 5 mei 2024. Tevens wordt in Miami het tweede sprintweekend van dit seizoen afgewerkt. Op vrijdag worden de vrije training en sprint kwalificatie gehouden. Op zaterdag start de sprintrace om 18:00 uur Nederlandse tijd, gevolgd door de kwalificatie later in de avond om 22:00 uur Nederlandse tijd. De race begint op zondag 5 mei om 22:00 uur Nederlandse tijd.

Bekijk hieronder het overzicht van de tijden voor de GP van Miami.

Tijdschema GP Miami

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training vrijdag 3 mei -
Sprint shootout vrijdag 3 mei -
Sprintrace zaterdag 4 mei -
Kwalificatie zaterdag 4 mei -
Race zondag 5 mei -

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Mercedes Hamilton wijst eigen vervanger aan: "Ik zou hem kiezen"