Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

Honda geïnteresseerd in Formule E-project

Honda stapt binnen enkele jaren mogelijk in de Formule E. Een dergelijk project zal echter naast de Formule 1-activiteiten moeten bestaan, want de belangrijkste focus blijft op de Formule 1 liggen.

Honda Red Bull
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Honda's Formule 1-kopstuk Masashi Yamamoto laat weten dat de Japanse fabrikant interesse heeft in de Formule E. Men hoeft echter niet te vrezen voor verminderde belangstelling in de Formule 1, want dat blijft de hoofdmode voor Honda.

"De Formule 1 en de Formule E zijn twee volledig verschillende racecategorieën. Ik denk echter dat deelname aan de Formule E een meerwaarde kan hebben voor Honda", aldus Yamamoto in gesprek met Motorsport.com.

"De Formule E racet in grote steden en is meer een marketingtool dan een pure en tradiotionele raceklasse. Als zodanig houden we de Formule E in de gaten en voeren we gesprekken met Alejandro Agag, de topman van de klasse."

Yamamoto stelt echter wel voorop dat de Formule 1-activiteiten nergens onder mogen lijden: "We blijven ons op de Formule 1 focussen. Als Honda racet, dan doen we mee om te winnen. Daarom moeten we eerst een bepaald niveau bereiken om verder te kijken."

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets
Forbidden

Weddenschappen Red Bull

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA voert na chaos en Verstappen-onderzoek oude regel terug in