Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Aston Martin

Hoogste Aston Martin-baas per direct vervangen

De hoogste baas van Aston Martin, Tobias Moers, is opgestapt als CEO van het beroemde Britse sportautomerk. Hij wordt opgevolgd door een voormalig CEO van Ferrari.

Aston Martin logo nose
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

De geruchten dat Tobias Moers Aston Martin zou gaan verlaten hingen al een tijdje in de lucht, maar werden eerder dit jaar nog tegengesproken door mede-eigenaar Lawrence Stroll. Volgens de Canadees vervulde Moers zijn taak naar volle tevredenheid.

Nu echter is duidelijk geworden dat na amper twee jaar Moers wel degelijk Aston Martin verlaat na een periode die sowieso in het teken stond van het vertrek van veel hooggeplaatste personen. Aston Martin spreekt over een 'gezamenlijk besluit'.

Ferrari-zwaargewichten treden toe

Moers wordt bij Aston Martin opgevolgd door voormalig Ferrari-CEO Amedeo Felisa. Tegelijkertijd wordt Robert Fedeli aangewezen als Chief Technical Officer. De man die wordt beschouwd als de geestelijk vader van de iconische Ferrari LaFerrari sluit per 1 juni aan bij het team.

Tezamen moeten Felisa en Fedeli het team versterken op het moment dat het merk de volgende stappen zet op het gebied van elektrificatie en het bouwen van next-gen sportwagens.

Stroll bedankt in het persbericht van Aston Martin voor bewezen diensten: "Hij kwam bij het team op een cruciaal moment en bracht discipline naar het team. Zijn bijdragen zijn voelbaar in zowel onze manier van werken als de nieuwe producten van Aston Martin."

Ook interessant:

Ferrari heeft teamorders nodig in de strijd tegen Verstappen

In Miami gaan Verstappen en Leclerc wederom de strijd met elkaar aan. Dit keer neemt Ferrari upgrades mee. Kunnen de Italianen terugslaan? Of hebben ze daar teamorders voor nodig? Dat en meer bespreken Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk in de onderstaande podcast.

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets
Forbidden

Weddenschappen Aston Martin

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

7 reacties

Viaplay

Unibet
x
Analyse Verstappen is werkelijk helemaal terug, grote verrassing vanuit het achterveld?