Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner bombardeert Red Bull-junior tot gloednieuwe kanshebber op F1-zitje

Daniel Ricciardo en Liam Lawson worden als favorieten genoemd als het binnen de Red Bull-familie over een Formule 1-zitje voor 2025 gaat. Red Bull-teambaas Christian Horner schuift echter nog een andere kandidaat naar voren.

Horner Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lange tijd leek het erop dat de line-ups van Red Bull en RB voor 2025 redelijk vast lagen. Sergio Perez verlengde zijn contract bij de hoofdmacht, terwijl Daniel Ricciardo en Liam Lawson zouden uitmaken wie de teamgenoot van Yuki Tsunoda wordt bij RB in 2025. Tsunoda gaat dan aan zijn vijfde seizoen bij het zusterteam van Red Bull beginnen.

Hoe anders is de situatie nu. Perez presteert niet naar behoren en zit op de schopstoel, net als Ricciardo. De beide coureurs kregen recent te horen dat er voor de zomerstop verbetering zichtbaar moest zijn, anders dreigt een exit. En laat Christian Horner nou in Isack Hadjar nog een kandidaat zien. De Fransman leidt het Formule 2-kampioenschap en won recent nog de hoofdrace op Silverstone.

"Isack doet het hartstikke goed", vertelt Horner tegenover onder meer RacingNews365. "Hij had een goed weekend in Groot-Brittannië en het was mooi om zowel Isack als Arvid Lindblad (in de Formule 3, red.) te zien winnen. Het zijn twee uitstekende talenten die momenteel met een doorbraak bezig zijn. Isack laat zien dat we rekening met hem moeten houden voor volgend jaar en daarom hebben we ook geen haast om de zitjes bij RB rond te krijgen."

Dus Hadjar is een kandidaat voor 2025? "Er is altijd een kans", sluit Horner af.

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Mega salaris! 'Newey strijkt enorm salaris op bij nieuwe werkgever'