Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner kijkt uit naar GP Nederland: "Wordt krankzinnig met al die Verstappen-fans"

Volgend jaar keert de Formule 1 terug naar Circuit Zandvoort voor de Grand Prix van Nederland. Red Bull-teambaas Christian Horner kan niet wachten om naar de Nederlandse badplaats af te reizen.

oranjefans
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Waar Red Bull gaat, gaat Max Verstappen en waar Max Verstappen gaat, gaat het Oranjelegioen. Red Bull-teambaas Christian Horner geniet er met volle teugen van en kan niet wachten om diezelfde mensen in 2020 op Circuit Zandvoort te verwelkomen.

"Zandvoort 2020 wordt insane, een geweldig spektakel. Ik kan niet wachten om te zien hoe die uitzinnige Oranjefans de duinen gaan vullen", aldus de voorman in gesprek met Ziggo Sport.

Nederland mag volgens Horner blij zijn met dergelijk gepassioneerde fans: "De Nederlandse fans zijn er bij elke Grand Prix bij en in omvang groeit het Oranjelegioen nog steeds explosief. Ik heb van mijn leven nog nooit zoiets gezien als tijdens de Grand Prix van Oostenrijk van dit jaar."

De Nederlanders zijn echter niet alleen fan van Max Verstappen, maar zeker ook van Red Bull: "Nederland mag blij zijn met Max Verstappen en wij zijn blij met de Nederlanders. Ze staan regelmatig zelfs voor de poorten van onze fabriek in Milton Keynes!"

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA accepteert inschrijving nieuw Formule 1-team