Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner maalt niet om boegeroep richting Verstappen op Silverstone

Max Verstappen kreeg op het thuiscircuit van Lewis Hamilton in Groot-Brittannië geen al te prettig ontvangst van een aantal 'fans', maar Red Bull-teambaas Christian Horner maalt er niet om. Hij vindt het niet meer dan logisch dat Hamilton hier de grote favoriet is.

Op de vrijdag voorafgaand aan de Grand Prix van Groot-Brittannië was een aantal toeschouwers op Silverstone niet erg blij met Max Verstappen. Boegeroep was te horen vanaf de tribunes, en dat tijdens het weekend waarin ongepast gedrag, zoals bijvoorbeeld racisme, binnen de Formule 1 een hot topic is. Christian Horner begrijpt dat er méér fans zijn van concurrent Lewis Hamilton en wil dan ook niet lang stilstaan bij het gedrag van de toeschouwers. "Natuurlijk heeft Lewis enorm veel support hier", zegt hij tegen Sky Sports . Dit zal volgens hem een week later in Oostenrijk wel anders zijn.

Red Bull heeft na Silverstone een thuisrace

"Volgend raceweekend staat er een thuisrace voor ons op de planning in Oostenrijk. Ik weet zeker dat het team daar gigantisch veel support gaat krijgen, met 30.000 Nederlandse fans erbij. Dat is de sport, nietwaar? Dat is de competitie", aldus de teambaas van Red Bull.

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'