© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: "Met iets meer vermogen doet Red Bull echt mee"

21 nov. 2018 10:00 Ruud Dimmers 5 reacties
Red Bull-teambaas Christian Horner hoopt dat zijn team volgend jaar net wat meer vermogen in huis heeft. Het team bewees dit jaar wederom dat het in staat is om een dijk van een auto te bouwen, maar kwam teveel pk's tekort om mee te doen in het titelgevecht.

Horner is erg optimistisch over 2019, waarin het gat met Mercedes en Ferrari dan gedicht moet worden. Sleutel tot succes blijft motorvermogen: "We hebben een fenomenaal team dat in staat is om een geweldige auto te bouwen. Zodra we iets meer vermogen hebben, waarop het lijkt dat Honda dit kan leveren, dan kunnen we het de concurrentie hopelijk op ieder circuit moeilijk maken", laat de teambaas aan Sky Sports weten.

Dit seizoen wist het team tot op heden vier keer te winnen, waarbij het in Monaco en Mexico domineerde. In de kwalificaties kwam Red Bull er niet aan te pas en op de snelle circuits was het bij voorbaat kansloos voor de zege. Met de komst van Honda moet dit veranderen.

"Dit jaar was onze auto zeer goed, maar het probleem was onze kwalificatie- en rechtelijnsnelheid. Als we dat op kunnen lossen, en de cijfers van de dyno zien er optimistisch uit, dan brengt ons dit in een sterkere positie."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen