Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner: "Met iets meer vermogen doet Red Bull echt mee"

Red Bull-teambaas Christian Horner hoopt dat zijn team volgend jaar net wat meer vermogen in huis heeft. Het team bewees dit jaar wederom dat het in staat is om een dijk van een auto te bouwen, maar kwam teveel pk's tekort om mee te doen in het titelgevecht.

Horner is erg optimistisch over 2019, waarin het gat met Mercedes en Ferrari dan gedicht moet worden. Sleutel tot succes blijft motorvermogen: "We hebben een fenomenaal team dat in staat is om een geweldige auto te bouwen. Zodra we iets meer vermogen hebben, waarop het lijkt dat Honda dit kan leveren, dan kunnen we het de concurrentie hopelijk op ieder circuit moeilijk maken", laat de teambaas aan Sky Sports weten.

Dit seizoen wist het team tot op heden vier keer te winnen, waarbij het in Monaco en Mexico domineerde. In de kwalificaties kwam Red Bull er niet aan te pas en op de snelle circuits was het bij voorbaat kansloos voor de zege. Met de komst van Honda moet dit veranderen.

"Dit jaar was onze auto zeer goed, maar het probleem was onze kwalificatie- en rechtelijnsnelheid. Als we dat op kunnen lossen, en de cijfers van de dyno zien er optimistisch uit, dan brengt ons dit in een sterkere positie."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes