Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Horner waarschuwt: "Dom om Ferrari af te schrijven"

Red Bull-teambaas Christian Horner meent dat zijn team er goed voor staat in de aanloop naar de Grand Prix van Australië, maar hij wil niet buiten de concurrentie rekenen. Zeker niet zelfs.

Horner Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Christian Horner gaf tijdens de wintertests in Barcelona, ten overstaan van RacingNews365, te kennen dat Red Bull wat hem betreft op volle oorlogssterkte was. In Honda had men immers het 'missende ingrediënt' gevonden. Met die uitspraken wilde hij echter niet zeggen dat hij zomaar even denkt te winnen, niet van Mercedes, maar ook niet van Ferrari.

"Het is altijd gevaarlijk om conclusies te trekken na de wintertests. Het klopt inderdaad dat Ferrari er in het begin niet heel sterk uitzag, maar ze krabbelden op in de tweede testweek. Het zou sowieso heel dom zijn om een team als Ferrari te onderschatten. En bovendien, voor iedereen geldt dat ze beter tijdens de wintermaanden met problemen kunnen kampen dan tijdens het seizoen", aldus de Brit ten overstaan van onder andere deze website.

"En wat Mercedes betreft, dat is de zesvoudig wereldkampioen en dat team moet dus worden aangewezen als de grote favoriet", vervolgt Horner, die eigenlijk niet zo heel veel veranderingen verwacht te gaan zien ten opzichte van vorig seizoen: "Uiteindelijk zullen dezelfde drie teams als vorig aan de kop van het veld met elkaar strijden."

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Opgehelderd Team Redline verklaart 'onzichtbare' crash Verstappen