Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

In beeld: Haas en Williams voor het eerst het asfalt op in Barcelona

Ook het Williams- en het Haas-team hebben hun eerste meters gemaakt van 2020. Op het circuit nabij Barcelona doken ze maandagochtend op voor een shakedown en filmdag.

De Haas VF-20 werd twee weken geleden al (digitaal) aan het publiek getoond, terwijl de officiële presentatie woensdagochtend voorafgaand aan de eerste testdag gepland staat. Toch zijn we nogmaals getrakteerd op een voorproefje, ditmaal geen digitaal gecreëerde beelden, maar videobeelden van de Amerikaanse bolide op het Spaanse asfalt nabij Barcelona. Ook het Britse Williams, dat maandagochtend hun FW43-bolide - eveneens digitaal - presenteerde, dook meteen de baan op. De nieuwe rood-wit-blauwe creatie van de renstal maakte zo dus ook haar eerste meters. Check de beelden en foto's van de nieuwe Haas- en Williams-bolides hieronder. Het is in ieder geval een goed teken voor Williams, dat vorig seizoen de eerste twee dagen van de testweken over moest slaan. Nu staat het dus al twee dagen vóór de eerste testdag op de baan!

1229330950233972736

Breaking cover! The #VF20 takes to the track for the very first time 🤩 #HaasF1 pic.twitter.com/aaIuDyKPv8 — Haas F1 Team (@HaasF1Team) February 17, 2020

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi