Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Italiaanse media concluderen ondanks Ferrari-updates: "Verstappen en Red Bull nóg dominanter"

Dat Max Verstappen en Red Bull dominant zijn en overal boven de rest uitsteken, dat weten de Italiaanse media ook wel. Maar waar staat Ferrari nou eigenlijk? Ergens tussen de hemel en de hel?

Leclerc Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

"Ferrari is een rood mysterie, al zit Carlos Sainz wel nog achter Max Verstappen, die zoals gewoonlijk vooraan staat. De positie van Sainz biedt nog wat hoop, maar Verstappen is ongrijpbaar. Hij en Red Bull zijn nu nóg dominanter. Charles Leclerc lijkt zichzelf in een depressie te storten, maar te midden van alle hectiek is er de rust van teambaas Fred Vasseur." Het zijn de woorden van La Gazzetta dello Sport op zondagochtend.

Waar het aan ligt? "De Ferrari is zo onvoorspelbaar. Gaat het paard steigeren of loopt het paard weg? Met deze bolide weet je het gewoon niet." De Corriere dello Sport heeft woorden van gelijke strekking klaar: "Men bevindt zich ergens tussen de hemel en de hel. Er bestaan nog duizend vragen over de vernieuwde Ferrari, maar vandaag volgt op racepace het eindexamen."

"Men moet nu laten zien dat het Aston Martin, Alpine, McLaren en Mercedes achter zich kan houden. Hoe ziet het echte Ferrari er momenteel uit? We zitten nog met zoveel vragen..." En Red Bull en Verstappen? "Die zijn nog altijd de baas op het circuit."

'Horrorfilm'

De Corriere della Sera maakt weinig woorden vuil aan Verstappen, anders dan dat hij als enige goed inspeelde op de chaos in de kwalificatie. De publicatie zag Leclerc weer een hoofdrol spelen in de horrorfilm waar de aftiteling maar niet van wil beginnen.

"Het is een zwaar jaar waarin zijn oneindige liefde voor de Scuderia zwaar op de proef wordt gesteld. Daar staat de sterke prestatie van teamgenoot Carlos Sainz tegenover, eindelijk toonde hij zich eens een leider. Vandaag (zondag, red.) gaan we zien waar we met deze upgrades staan en móét er een podiumplaats worden binnengehaald."

Visual voorspelgame 2023

Wie wint de Grand Prix van Spanje 2023?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

5 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken