Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Jordan ziet rol Verstappen in vernietigende voorspelling over Norris

Lando Norris had zijn hoop gevestigd op de wereldtitel, maar na de Grand Prix van de Verenigde Staten lijkt dat hopen tegen beter weten in. Voormalig teambaas Eddie Jordan heeft dan ook een een onheilspellende voorspelling over hoe Norris straks de geschiedenisboeken in gaat.

Norris Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Sinds de Grand Prix van Miami heeft McLaren de snelste auto in de Formule 1. Maar het team uit Woking heeft in veertien races tijd slechts vijf wedstrijden weten te winnen. Het zorgt ervoor dat Lando Norris in al die wedstrijden amper is ingelopen op Max Verstappen en tijdens de Grand Prix van de Verenigde Staten liep Verstappen zelfs uit. Met nog vijf races te gaan, kijkt Norris tegen een gat van bijna zestig punten aan.

Dat lijkt een brug te ver en dus zal Norris voorzichtig zijn hoop op komend jaar moeten richten. De regels voor 2025 wijken niet veel af van de regels van dit jaar en dus lijkt McLaren ook dan een goede kans te maken. Toch is Eddie Jordan overtuigd van het feit dat Norris nooit een wereldtitel zal gaan winnen. De voormalig teambaas verklaart dit in zijn eigen podcast, Formula For Success. "Lando Norris komt uit een geweldige, liefdevolle familie. En is er een argument dat hij te lief is? Ja, mogelijk wel."

"Feit is dat Norris de geschiedenisboeken in zal gaan als een van de snelste coureurs ooit, die nooit een wereldkampioenschap heeft gewonnen. En de reden daarachter, is dat hij tijdens meerdere races uit beeld had moeten zijn. Max heeft niet de auto gehad die hij wel had."

Ook interessant:

De Grand Prix van de Verenigde Staten werd vooral een race tussen Max Verstappen en Lando Norris. Hoe hebben Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk de GP beleefd? Ze bespreken het in een gloednieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast!

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Jordan ziet rol Verstappen in vernietigende voorspelling over Norris