Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Daniil Kvyat

Kvyat: "De adrenaline giert hier door je lichaam"

Daniil Kvyat aast op revanche na zijn uitvalbeurt tijdens de Italiaanse Grand Prix. De Toro Rosso-coureur wil iets rechtzetten op het stratencircuit in Singapore.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"Onze performance op Monza bewees dat we op de juiste weg zijn, maar soms steken technische problemen de kop op. Het was teleurstellend omdat ik er zeker van was dat we veel punten konden scoren. Dat wil ik rechtzetten in Singapore", blikt Kvyat terug op de Italiaanse Grand Prix.

De coureur koestert goede herinneringen aan het stratencircuit van Singapore: "In het verleden wist ik hier al een keer als zesde en negende te finishen. Het is een unieke setting, met een erg lang en hobbelig circuit, waarin de bochten elkaar in rap tempo opvolgen. Een Grand Prix die op veel manieren veeleisend is, te meer omdat de raceduur lang is en de warme condities het maximale vergen van de rijders."

Kvyat kwam met regelmaat goed uit de verf op stratencircuits en kijkt ook erg uit naar de race op het Marina Bay Street Circuit. "Op een stratencircuit giert de adrenaline door je lichaam en het racen onder kunstlicht zorgt voor een extra dimensie, waardoor dit een erg gaaf event is."

"Singapore is een totaal ander circuit dan Spa en Monza. Stratencircuits brachten ons in het verleden vaak goede resultaten en dit jaar waren we competitief in Monaco. We proberen om alles goed voor elkaar te krijgen en ook hier een dikke puntenfinish te realiseren."

0 reacties

    Analyse Live Formule 1 wintertest 20 februari