Kvyat en Albon presenteren flitsende helmdesigns voor 2019

11 feb. 14:08 René Oudman 0 reacties
Vlak voor hun Toro Rosso STR14 aan het publiek werd getoond, werden de nieuwe helmdesigns van Daniil Kvyat en Alexander Albon door hun werkgever online gezet. Beide coureurs hebben gekozen voor een nieuw ontwerp: vooral het design van de Rus is behoorlijk afwijkend van wat hij in het verleden droeg.

Kvyat en Albon nemen de plaatsen van Pierre Gasly en Brendon Hartley in bij Toro Rosso. De Fransman heeft mogen promoveren naar grote broer Red Bull Racing, voor Hartley is het doek gevallen. Zowel Kvyat als Albon heeft een geschiedenis met Red Bull: de Rus reed in het verleden al 72 Grands Prix voor zowel Red Bull Racing als Toro Rosso, Albon maakte vroeger deel uit van het juniorteam van het energiedrankjesmerk.

De Thai Albon (22) rijdt in 2019 met een flitsend ontwerp, waarbij hij gebruik maakt van de kleuren rood, geel en blauw. Het Red Bull-logo is in het grijs geprojecteerd, op eenzelfde manier als deze vorig jaar te bewonderen was op de hoofddeksels van Gasly en Hartley.

Het nieuwe helmontwerp van Alexander Albon

Albon Helm 2019
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Kvyat heeft voor zijn comeback in de koningsklasse gekozen voor een simpel ontwerp. waar het vooraanzicht compleet rood is en de zijkant wordt gekleurd door een witte streep en een blauw vlak. Ook op de helm van de Rus is het Red Bull-logo grijs. De 24-jarige heeft zijn naam in blokletters achterop het hoofddeksel staan.

Het nieuwe helmontwerp van Daniil Kvyat

Kvyat Helm 2019
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen