Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Singapore 2024

Laatste weerupdate GP Singapore: Hangt er regen in de lucht?

In samenwerking met Weeronline presenteert RacingNews365 de laatste weerupdate voor de Formule 1 Grand Prix van Singapore. Want blijft het nou droog of kunnen we nog wat regen verwachten?

Verstappen Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Singapore heeft te maken met een tropisch klimaat, waardoor het vaak geteisterd wordt door stevige onweersbuien. Ook dit weekend lagen en liggen er rondom de stad zware buien op de loer. De race zal waarschijnlijk wel onder droge omstandigheden verreden worden, maar lokaal kan er altijd een bui ontstaan. De kans op regen is dus niet geheel uitgesloten, maar dat kan mogelijk nog wel een extra dimensie aan de race geven. 

Het tropische klimaat zorgt er wel voor dat het erg warm en benauwd zal zijn op het circuit. De race vindt plaats om 20:00u lokale tijd, dus later op de avond, waardoor het al enigszins is afgekoeld en de omstandigheden dus iets aangenamer zouden moeten zijn voor de coureurs. Toch zal het met 29 graden nog steeds erg warm aanvoelen, zowel voor de coureurs als voor het publiek op de tribunes. 

Ook interessant:

Speel de RN365 F1 Bingo en win toffe prijzen

Maak de race in Singapore nu nog leuker met de RacingNews365 bingo en maak kans op toffe F1 prijzen zoals Verstappen schaalmodellen en caps. 

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen stelt belangrijker doel dan overwinning in Singapore