Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Groot-Brittannië 2022

Laatste weerupdate race Formule 1 GP Groot-Brittannië 2022: toch druppels

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 de laatste weerupdate voor de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië. Krijgen we meer van wat we op zaterdag hebben gezien?

Verstappen Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Het antwoordt op de hierboven gestelde vraag luidt eigenlijk heel simpel 'nee, zeer waarschijnlijk niet'. De regen die boven Groot-Brittannië hangt doet Silverstone waarschijnlijk niet aan. De wolken die er hangen zijn onschuldig van aard.

Het kwik loopt op tot zo'n 19 graden Celsius, waardoor het voor zowel de coureurs als de Formule 1-fans naast de baan goed toeven is. Voor Max Verstappen maakt het overigens niet uit dat het droog blijft, net als dat het hem niet uitmaakte of het nat zou worden.

Update: Een klein uurtje voor aanvang van de race vallen er toch de nodige druppels. Niks zo veranderlijk als het weer in Engeland! Het is even afwachten hoe en in welke mate het doorzet. Mogelijk dat er een bui valt halverwege de race.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Groot-Brittannië 2022 RN365 Nieuwsdossier

2 reacties

Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen Verstappen neemt wereldbeker in ontvangst: "Hoop niet dat het hier stopt"