© Red Bull

Nieuwsoverzicht

Live eerste vrije training Formule 1 Grand Prix Australië 2019

De lange winter is nu echt ten einde. Met de eerste vrije training voor de Grand Prix van Australië komt er een einde aan de Grand Prix-loze maanden. Voor het begeven alle twintig deelnemers zich met het nieuwe materiaal op de baan en voor het eerst krijgen we antwoord op de vraag 'wie staat er het beste voor?'.

De laatste jaren bleek de openingsrace van het jaar een prooi voor Ferrari en Sebastian Vettel. De Scuderia komt nu als favoriet de wintertests uit, maar wellicht dat andere team gruwelijk hebben lopen sandbaggen. De eerste vrije training geeft geen antwoord op alle heersende vragen, maar geeft allicht een eerste inkijk in de krachtsverhoudingen van dit moment.

Max Verstappen heeft al aangegeven dat 'alleen de overwinning telt, maar de zege er waarschijnlijk nog niet in zit'. Wat kan de Nederlander in dienst van Red Bull? Alleen de tijd zal het leren.

De live timing en de blog hieronder updaten automatisch. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de het Melbourne Grand Prix Circuit.

In onderstaande tijdentabel wordt de naam 'NOR' (Norris) twee keer getoond. Als er echter een blauw balkje voor staat, betreft het Toro Rosso-coureur Alexander Albon. De zesde plaats wordt twee keer getoond. Excuses voor het ongemak.

Live eerste vrije training GP Australië

Laatste update:
Bekijk nieuwe berichten

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen