Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Sakhir 2020

Live kwalificatie Formule 1 GP Sakhir 2020

Volg Max Verstappen en collega's live tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Sakhir. De Red Bull-coureur maakte tijdens de laatste training een goede indruk en zal die lijn door willen trekken naar de kwalificatie. Kan hij het Mercedes-duo te snel af zijn?

Verstappen Bahrein
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Na een sterke vrijdag voor George Russell is het op zaterdag vooralsnog Max Verstappen die een sterke indruk maakt. Hij was de snelste in de derde vrije training, terwijl George Russell zelf veel terrein toe moest geven. Ook Valtteri Bottas kwam niet aan de tijd van Verstappen, waardoor het wel eens een spannende kwalificatie kan worden.

Onderstaand vind je de livetiming en liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de kwalificatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de kwalificatie in Bahrein. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog in het onderstaande blok.

Kwalificatie - Sakhir

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...
Forbidden

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Sakhir 2020 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden