Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Liveblog Formule E

Live race 1 Formule E ePrix Saoedi-Arabië 2022

Het Formule E-seizoen is begonnen! Om 18:03 uur Nederlandse tijd wordt de allereerste ePrix van het jaar verreden, race 1 in Saoedi-Arabië. Via de liveblog houdt RacingNews365 je op de hoogt van alle actie op het asfalt.

De Vries Vandoorne
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes-EQ Formula E

Na de kwalificatie op vrijdagmiddag, waar Nyck de Vries net de eerste startrij misliep, is het om 18:03 uur tijd voor het echte werk: de eerste ePrix van het jaar! Voormalig F1-coureur Stoffel Vandoorne zal de race in Ad Diriyah aftrappen vanaf poleposition, gevolgd door Jake Dennis en De Vries. Ook Robin Frijns heeft een gunstige startpositie, namelijk de zevende plaats.

Hieronder houden we je op de hoogte van de ePrix in Saoedi-Arabië, welke 45 minuten plus één ronde zal gaan duren, tenzij er safety car-incidenten zijn. In dit geval wordt er wat extra tijd toegevoegd aan de duur van de race.

ePrix Saoedi-Arabië - Race 1

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule E-nieuws RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie