Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Bahrein 2024

Live reacties na zeer dominante zege Verstappen in Bahrein

Volg Max Verstappen live tijdens de race van de Formule 1 Grand Prix van Bahrein! Wie gaat er aan de haal met de eerste zege van het seizoen? Dat is de grote vraag deze zaterdagmiddag.

Verstappen win Bahrain 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Na drie testdagen, drie vrije trainingen en de kwalificatie is het eindelijk tijd voor de eerste race van het Formule 1-seizoen 2024. Max Verstappen pakte het een marge van twee tienden op Charles Leclerc poleposition. George Russell start op P3, gevolgd door Carlos Sainz, Sergio Perez, Fernando Alonso, Lando Norris, Oscar Piastri, Lewis Hamilton en Nico Hulkenberg, die de top tien completeren.

Esteban Ocon en Pierre Gasly staan op de laatste twee startplekken, P19 en P20. De coureurs van Alpine hopen in de race wat beter voor de dag te komen dan tijdens de zeer teleurstellende kwalificatie. In totaal rijden de coureurs 57 rondjes op het Bahrain International Circuit, dat bekend staat om het ruwe asfalt. We zullen dus de nodige pitstops gaan zien.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de race, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de race in Bahrein. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Race - Bahrein

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Newey Red Bull gewaarschuwd voor 'enorme gevolgen' te midden van machtsstrijd