Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Verenigde Staten 2024

Live reacties na bestraft gevecht tussen Verstappen en Norris in Austin

Volg Max Verstappen live tijdens de Grand Prix van de Verenigde Staten! Kan Verstappen na de sprintrace ook de GP winnen in Austin, of gaat de concurrentie er met de winst vandoor?

Verstappen SQ Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na een zeer spannende kwalificatie staan de twee grootste kanshebbers in de strijd om de wereldtitel samen op de eerste startrij. Net als een maand geleden in Singapore, moest Max Verstappen genoegen nemen met de tweede startplaats, terwijl Lando Norris er met poleposition vandoor ging.

Tijdens de sprintrace op zaterdag was Verstappen ongenaakbaar en ook de laatste drie edities van de Grand Prix van de Verenigde Staten waren een prooi voor de Nederlander. Kan hij er vier op een rij van maken en na maanden van ellende eindelijk weer een GP-overwinning boeken? Of weet Lando Norris wederom punten af te snoepen van zijn titelrivaal?

Onderstaand vind je de livetiming en het liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de race, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In het blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de race in de Verenigde Staten. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Race - Verenigde Staten

Unibet
# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na fantastisch gevecht tussen Verstappen en Norris, Leclerc wint GP VS