Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Brazilië 2021

Live: Diskwalificatie Hamilton, geen zware straf Verstappen

Volg live de tweede vrije training voor de Grand Prix van Brazilië 2021 met Max Verstappen en Lewis Hamilton. Ze vervolgen hun strijd in Sao Paulo, maar doen ze dat met of zonder straffen? Je volgt alle updates hier live.

Verstappen Brazil
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Honda F1

Terwijl Max Verstappen en Lewis Hamilton dit weekend dure punten kunnen veroveren, heeft Lewis Hamilton al een zekere gridstraf te pakken voor de race op zondag vanwege een motorwissel. De tweede vrije training wordt zaterdagmiddag verreden, maar velen zullen gefocust zijn op de mogelijke straffen die de Brit en zijn Nederlandse rivaal nog kunnen krijgen. Toch zal er om 16:00 uur Nederlandse tijd ook getraind worden.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de tweede vrije training in Brazilië. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog in het onderstaande blok.

Tweede vrije training - Brazilië

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Brazilië 2021 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
LIVE Sprint Shootout Formule 1 GP China 2024