Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Spanje 2024

Live reacties na relatief lastige tweede training Verstappen in Spanje

Volg Max Verstappen live tijdens de eerste vrije training van de Formule 1 Grand Prix van Spanje. Kunnen Red Bull en Verstappen 'de beste vrijdag in tijden' een vervolg geven?

Verstappen FP1 Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het was druk op de baan tijdens de eerste vrije training in Spanje. Veel teams hebben updates meegenomen naar het circuit nabij Barcelona en wilde die natuurlijk testen. Tijdens de tweede vrije training verwachten we dan ook meer lange runs én kwalificatiesimulaties! Bij Red Bull noemde Helmut Marko het 'de beste vrijdag in tijden'. Kunnen Verstappen en zijn team die lijn doortrekken en ook in de tweede vrije training indruk maken? 

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de tweede vrije training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de tweede vrije training in Spanje. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Tweede vrije training - Spanje

Unibet
# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Marko geeft flinke waarschuwing af aan F1: "Verstappen moet je serieus nemen"