Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Marko niet gerust ondanks zege Verstappen: "Godzijdank kunnen we veranderingen doorvoeren"

Max Verstappen won de sprintrace, maar klaagde toch over zijn Red Bull. Helmut Marko heeft dat ook gezien en waarschuwt voor McLaren.

Verstappen Miami sprint
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het leek een probleemloze sprintrace voor Max Verstappen, maar toch was hij niet volledig tevreden na zijn overwinning. De RB20 deed niet wat hij wilde en was aan de achterkant niet stabiel. Toch zorgt de zege voor tevredenheid bij Helmut Marko, die op zijn beurt wel waarschuwt voor Lando Norris. In de hoofdrace kan de Brit zomaar een geduchte tegenstander zijn...

"Een goed optreden van Red Bull", zo vat Marko de sprintrace samen. "We zijn zeer tevreden, maar het laat wel zien dat we moeten verbeteren voor de race. Van Max hoorden we dat de achterkant instabiel was, maar godzijdank hebben we tijd om veranderingen door te voeren. De hoofdrace wordt zeker zwaarder, vooral omdat Lando Norris onze grootste concurrent zou zijn geweest. Lando viel al vroeg uit, maar iedereen zag dat het zeer close was."

Marko kijkt dus vooral naar McLaren voor de race van zondag. "We konden Ferrari op afstand houden met deze set-up, maar ik denk dat McLaren onze belangrijkste concurrent is. En als Norris een vrije ronde heeft, moeten we ons verbeteren. Dat is duidelijk."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko schrikt van vorm Red Bull: "Als Verstappen dat niet lukt, is er iets goed mis"