Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Max Verstappen blijft vader Jos verrassen: "Dat is mooi om te zien"

Ze kennen elkaar door en door en hebben samen de weg naar drie wereldtitels in de Formule 1 voltooid. Toch blijft Max Verstappen vader Jos verrassen.

Verstappen win Abu Dhabi 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het beeld van vader Jos en zoon Max Verstappen na de finish van de GP van Abu Dhabi in 2021 staat op het netvlies van iedere Formule 1-volger gegrift. Hét moment waar ze samen al die jaren naar toe hebben gewerkt is daar: de wereldtitel in de Formule 1.

Inmiddels zijn we twee jaar verder en heeft Max Verstappen met Red Bull twee wereldtitels toegevoegd aan zijn toch al ongelofelijke palmares, inclusief tientallen GP-zeges en heel veel verbroken records. De afgelopen twee jaar domineerde Max Verstappen als nooit tevoren en het seizoen 2023 was het toppunt met negentien zeges in één seizoen. Je zou denken dat vader Jos niet meer verrast wordt door zijn zoon, maar de waarheid is anders.

"Het is speciaal om te zien hoe sterk hij is. Hoe toegewijd hij is, elk weekend weer. Dat beseffen we en dat is mooi om te zien", trapt vader Jos af in de Viaplay-documentaire Lion Unleashed 3. "Alles verandert zo snel. Het was een ongelofelijk seizoen en waarschijnlijk is dat heel moeilijk te overtreffen", kijkt Jos terug op het seizoen 2023.

"In sommige opzichten verrast hij mij nog wel. Hoe gemotiveerd en ontspannen hij is en dan gaat hij de race in en is hij weer heel gemotiveerd. Daarin verrast hij me zeker. Ik denk dat hij nog een paar jaar in zich heeft om Formule 1 te doen en daarna nog een lange carrière voor zich heeft in andere race-categorieën."

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Papa Perez "Verstappen en Checo zijn twee tijgers!"