Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Management Max Verstappen ontkent donatie aan fonds voor Armeense soldaten

Max Verstappen heeft geen geld gedoneerd aan de 'Armenian Insurance Foundation for Serviceman'. Een stichting die zich in zet voor overleden of zwaargewonde Armeense soldaten.

Max Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © FIA

Dit weekend ontstond er plots een gerucht dat Red Bull-coureur Max Verstappen linkte aan de Armenian Insurance Foundation for Serviceman. Volgens Armeense media zou de Nederlander geld hebben gedoneerd.

Het zou daarbij gaan om een donatie van $ 100, waarbij de coureur een reactie op de website achter zou hebben gelaten. "Ik kon niet genieten van mijn overwinning vandaag, zonder dat ik een donatie zou maken aan het Armeense verzekeringsfonds, voor hen die dagelijks hun leven riskeren voor hun thuisland".

RacingNews365 deed navraag bij Red Bull, dat de donatie ontkende: "Inzake het Armeense soldatenfonds kunnen wij namens het management van Max Verstappen bevestigen dat Max deze organisatie niet kent en ook geen geld heeft gedoneerd."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

9 reacties

Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen De dag waar de F1-kampioen een jaar lang naartoe heeft gewerkt