© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen koopt niets voor excuses van Renault

27 aug. 2017 18:34 Ruud Dimmers 3 reacties
Max Verstappen werd weer eens in de steek gelaten door zijn Renault-motor. Tijdens zijn thuis Grand Prix ging het al na acht ronden mis en moest de Nederlander zijn RB13 langs de kant parkeren.

Renault biedt excuses aan Max Verstappen aan

Na afloop bood Alain Prost namens Renault excuses aan bij de Red Bull-coureur, die daar cynisch op reageerde.

"We hebben het gehad over de motorensituatie. Ze willen dat ik positief blijf en vertrouwen had, maar vandaag draagt daar niet aan bij. Prost heeft zijn excuses aangeboden namens Renault, maar ik heb het hele jaar al excuses gehoord. Ik schiet daar niets mee op," liet Verstappen aan de Nederlandse media weten in Spa.

Max Verstappen maakte een aangeslagen indruk in Spa-Francorchamps. Hij vond het moeilijk om zo kort na de race positief te blijven en had geen antwoord op de vraag: hoe nu verder?

"Ik weet het niet. Op deze manier heeft het geen zin. Je probeert positief te blijven, maar dat is lastig als je steeds uitvalt. Het is gewoon alles bij elkaar, van het hele jaar. Je valt zo vaak uit vanuit kansrijke posities."

Bij de Grand Prix van Italië moet Verstappen waarschijnlijk achteraan starten. Teambaas Christian Horner liet weten dat de Nederlander een flinke gridstraf moet incasseren vanwege het wisselen van de motor.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen