© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Max Verstappen liet zijn briljante talent spreken in Canada'

12 jun. 2018 18:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Voormalig Formule 1-coureur Karun Chandhok was gedurende het Grand Prix-weekend in Canada zeer onder de indruk van Max Verstappen. De Nederlander zette geen stap verkeerd.

Karun Chandhok onder de indruk van Max Verstappen

In zijn blog voor Channel 4 laat Chandhok zich dit keer erg positief uit over Max Verstappen, waar hij na de Grand Prix van Monaco nog zeer kritisch was.

"Ik was erg onder de indruk van Max Verstappen afgelopen weekend. Het leek een andere Max dan twee weken eerder. Hij viel nog steeds aan, maar het zag er veel gecontroleerder uit. Dat was echt geweldig om te zien."

In de ogen van Chandhok was probeerde Verstappen een goed resultaat niet te forceren zoals in Monaco, maar vertrouwde hij op zijn 'briljante talent' om de de weg naar voren te vinden:

"Het leek alsof Max Verstappen dit keer op 95 procent van zijn kunnen reed, in plaats van op 110 procent. Dat was precies wat hij nodig had om tot een goed resultaat te komen."

"Hij finishte twaalf seconden voor zijn teamgenoot en pakte zijn tweede podiumplaats van het seizoen, waarmee hij zich op een fantastische manier revancheerde voor Monaco."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen