Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

'Max Verstappen liet zijn briljante talent spreken in Canada'

Voormalig Formule 1-coureur Karun Chandhok was gedurende het Grand Prix-weekend in Canada zeer onder de indruk van Max Verstappen. De Nederlander zette geen stap verkeerd.

In zijn blog voor Channel 4 laat Chandhok zich dit keer erg positief uit over Max Verstappen, waar hij na de Grand Prix van Monaco nog zeer kritisch was.

"Ik was erg onder de indruk van Max Verstappen afgelopen weekend. Het leek een andere Max dan twee weken eerder. Hij viel nog steeds aan, maar het zag er veel gecontroleerder uit. Dat was echt geweldig om te zien."

In de ogen van Chandhok was probeerde Verstappen een goed resultaat niet te forceren zoals in Monaco, maar vertrouwde hij op zijn 'briljante talent' om de de weg naar voren te vinden:

"Het leek alsof Max Verstappen dit keer op 95 procent van zijn kunnen reed, in plaats van op 110 procent. Dat was precies wat hij nodig had om tot een goed resultaat te komen."

"Hij finishte twaalf seconden voor zijn teamgenoot en pakte zijn tweede podiumplaats van het seizoen, waarmee hij zich op een fantastische manier revancheerde voor Monaco."

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull