Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen nodigt Formule 1-fans uit voor uniek event in Ziggo Dome

Op zondag 30 juni staat de Grand Prix van Oostenrijk op het programma. De thuisrace van Red Bull op de Red Bull Ring, die in 2018 gewonnen werd door Verstappen. Dit jaar wordt de Nederlander niet alleen vanaf de tribunes aangemoedigd, maar ook vanuit de Ziggo Dome.

De Grand Prix van Oostenrijk vormt in Amsterdam het decor voor Ziggo F1 Live . Het grootste live F1-evenement van Nederland waarbij 15.000 racefans hun idool aan kunnen moedigen en kunnen genieten van een spectaculaire en feestelijke dag in de Ziggo Dome. Sinds het F1-debuut van Max Verstappen zit de Formule 1 in Nederland in de lift en is het uitgegroeid tot een ongekend populaire sport. Middels een videoboodschap nodigt de Red Bull-coureur de fans uit om het evenement bij te wonen. Niet alleen oranjeboegbeeld Jack van Gelder is aanwezig in de Ziggo Dome, ook Veronica-DJ’s Rick Romeijn en Niels van Baarlen zijn present, om te zorgen dat het publiek helemaal opgezweept is als de lichten op het circuit uitgaan. Samen met de heren van Ziggo Sport in Hilversum stomen zij de oranje massa klaar voor de racemiddag van hun leven. Uiteraard heeft Verstappen, door wie de sport in korte tijd zo populair is geworden, ook een rol in de Ziggo Dome. Verstappen roept de fans uit om naar Ziggo F1 Live gaan, middels een videoboodschap. “Deze zomer is het niet alleen een groot feest in Oostenrijk, maar ook in de Ziggo Dome gaat het dak eraf”, vertelt hij. Voor bezoekers van de Formule 1-middag heeft hij zelfs nog een verrassing. Twee bezoekers van Ziggo F1 Live worden door Max tijdens het evenement uitgenodigd om in Spa een kijkje in zijn keuken te nemen. Deze VIP-pakketten worden in de Ziggo Dome weggeven onder het aanwezige publiek! De kaarten vliegen de deur uit, maar jij kan er nog bij zijn. Race naar de actiesite van Ziggo F1 live en bestel jouw kaarten.

1121662694623330307

Luister goed naar @Max33Verstappen 🙌 💬 'Deze zomer is het niet alleen een groot feest in Oostenrijk, maar ook in de Ziggo Dome gaat het dak eraf.' 🇳🇱🎉 Koop snel je kaarten voor Ziggo F1 Live via ➡ https://t.co/Zvaogce7Pn pic.twitter.com/9mIHj2vWKP — Ziggo Sport F1 (@ZiggoSportF1) 26 april 2019

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi