Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

McLaren durft Red Bull niet af te schrijven voor zege in Singapore

McLaren zag er opnieuw indrukwekkend uit tijdens de eerste twee trainingen in Singapore. Lando Norris sloot de dag af met de snelste tijd en was bijna een seconde sneller dan Red Bull. Toch wil CEO Zak Brown het team van Max Verstappen nog niet afschrijven voor de rest van het weekend.

Brown Norris Piastri
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Bijna 1.3 seconde was het gat tussen Max Verstappen en Lando Norris. Ook Sergio Perez kon totaal niet in de buurt komen van de snelheid van de Norris, waardoor men bij Red Bull met flinke vraagtekens richting de kwalificatie van zaterdag gaat. Toch wil men bij McLaren de huidige nummer twee van de constructeursstand nog niet afschrijven.

Voor de microfoon van Sky DE vertelt de CEO van McLaren, Zak Brown over zijn verwachtingen voor de rest van het weekend: "We zijn hier competitief." 

Gezien de informatie die uit de eerste twee trainingen naar voren kwam, zou je kunnen verwachten dat McLaren Ferrari als enige concurrent ziet. Toch wil Brown die andere twee topteams, Red Bull en Mercedes, nog zeker niet afschrijven: "Je kunt Red Bull en Mercedes nooit afschrijven. Het is een moeilijk circuit. Er staat meer druk op de coureurs dan op andere circuits. We hebben hier veel scherpe bochten, dus je mag geen fouten maken."

Ook interessant:

Speel de RN365 F1 Bingo en win toffe prijzen

Maak de race in Singapore nu nog leuker met de RacingNews365 bingo en maak kans op toffe F1 prijzen zoals Verstappen schaalmodellen en caps. 

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Data tonen aan: Alarmbellen gaan af bij Verstappen en Red Bull